ARQUITECTURA TRADICIONAL- TÈCNIQUES CONSTRUCTIVES


Si us feu de l'associació o si contracteu el servei SAP us regalem un exemplar del nostre llibre.

Per fer-se de l'associació: Butlleta d'inscripció

Per contractar el servei SAP: Servei SAP

 

Si ja sou associats i en voleu més per regalar, envieu-nos un correu electrònic a greta@projectegreta.cat i per 20,00€ serà vostre.

Per tramitar l'encàrrec d'un o més exemplars del llibre: greta@projectegreta.cat

Preu del llibre: 20€
Ports: 4€ (Península)

També podeu demanar el nostre llibre a qualsevol llibreria.
La distribuïdora és NORDEST DISTRIBUCIONS: http://www.nordest.es/

Arquitectura tradicional - Tècniques constructives

Descripció pràctica de les tècniques de la construcció tradicional amb l’ànim de facilitar-ne la comprensió i l’aplicació per part dels arquitectes, constructors o propietaris. Donant uns criteris útils per dur a terme la rehabilitació responsable d’un vell edifici i preservar al mateix temps el seu caràcter. 

Publicat el 2016 i reeditat el 2019.

Edició i redacció, Olga Muñoz, arquitecta. Fotografies de Vadó Bosch, Olga Muñoz i altres. Dibuixos de Montserrat Muntadas, arquitecta tècnica.

Aquesta publicació recull tota la recerca feta en la bibliografia especialitzada i les aportacions de tots els professionals i docents que han col·laborat en les diferents edicions del Curs de Mestratge en Construcció Tradicional: Miquel Llorens, arquitecte estructures. Jordi Ferrer, geòleg. Cristina Thió, llicenciada Belles Arts. Conservació / Restauració. Antonia Navarro, doctora geòloga, Laboratori de materials EPSEB-UPC. Ramon Guarda, paleta. Carles Labèrnia, arquitecte tècnic i professor de materials UdL. Anna Santolaria, conservadora-restauradora de vitralls. Anna Gonzàlez, conservadora-restauradora de béns culturals. Damaris Sarrau, arquitecta tècnica. Josep Matés, ceramista, i Joan Ferrer, rajoler. Alicia Dotor, Jordi Morros y Belén Onecha, arquitectes.

I l'assessorament dels arquitectes: Carme Bosch, Rosa M Cànovas i Santi Llagostera. Amb la col·laboració de Xavier Albertí i Josep M Fortià, arquitecte.