XI TROBADA DE PEDRA SECA I ARQUITECTURA TRADICIONAL

25/10/2021

Móra la Nova - 5, 6 i 7 de novembre de 2021


El divendres 5 al diumenge 7 de novembre tindrà lloc a Móra la Nova (Ribera d'Ebre) la XI edició de la Trobada biennal de pedra seca i arquitectura tradicional. Aquest any organitzada conjuntament per l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional (APSAT), i l'Institut Ramon Muntaner (IRMU).

La Trobada combina ponències, comunicacions i taules rodones en tres àmbits:
- Àmbit 1. Patrimoni: catalogació, paisatge, conservació i llengua
- Àmbit 2. Educació formal i no formal
- Àmbit 3. Arquitectura tradicional: bones pràctiques d'intervencions i exemples

També es podrà visitar l'exposició "Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya", i es faran visites guiades a diverses localitats properes per visibilitzar la tasca que les entitats i institucions locals estan fent per salvaguardar i posar en valor la pedra seca a les Terres de l'Ebre.

Des de GRETA, farem la ponència d'obertura de l'Àmbit 3. Arquitectura tradicional, on parlarem del treball de recerca de l'arquitectura anònima de les Gavarres que hem estat fent aquests darrers anys amb el Consorci de les Gavarres.

Per inscriure-us a la Trobada heu d'omplir la butlleta d'inscripció que trobareu a:
http://www.irmu.org/projects/pedraseca

L'assistència a les conferències, comunicacions o taules rodones és gratuïta, però si es vol rebre el dossier i participar en diferents àpats cal pagar una quota. En qualsevol cas, cal inscripció prèvia. Inscripcions obertes fins el 28 d'octubre.

Pel programa i més informació, podeu visitar la pàgina web de l'Institut Ramon Muntaner o de l'APSAT.

Vídeo de dissabte a la tarda: CLICAR
Altres vídeos de la trobada: CLICAR