Per comprar la nostra publicació "Tècniques constructives. Arquitectura tradicional"

10/11/2017

Si us feu de l'associació us regalem un exemplar del nostre llibre i us el fem arribar a cap cost. Si ja sou associats i en voleu més per regalar envieu-nos un mail a greta@projectegreta.cat i per 16,00 € serà vostre.

 

Per fer-se de l'associació:

http://www.projectegreta.cat/ca/que-es-greta/butlleta-d-inscripcio/

Per tramitar l'encàrrec d'un o més exemplars del llibre:

 greta@projectegreta.cat

"Tècniques constructives Arquitectura tradicional"

Descripció pràctica de les tècniques de la construcció tradicional amb l’ànim de facilitar-ne la comprensió i l’aplicació per part dels arquitectes, constructors o propietaris. Volem donar uns criteris útils per dur a terme la rehabilitació responsable d’un vell edifici i preservar al mateix temps el seu caràcter.

Redacció del textos i responsable de l’edició, Olga Muñoz, arquitecta, amb l’assessorament dels arquitectes Carme Bosch, Rosa Cànovas i Santi Llagostera, i la col·laboració de Xavier Albertí i Pep Fortià, arquitecte.

Amb la participació d’especialistes en les diferents temàtiques:

Miquel Llorens, arquitecte estructures, Jordi Ferrer, geòleg, Cristina Thió, llicenciada en Belles Arts, Antonia Navarro, Doctora geòloga, Ramon Guarda, paleta, Carles Labèrnia, arquitecte tècnic i professor de materials UdL, Anna Santolaria, conservadora-restauradora de vitralls, Anna Gonzàlez, conservadora-restauradora de béns culturals, Damaris Sarrau, arquitecta tècnica, Josep Matés, terrisser, Joan Ferrer, rajoler, i els arquitectes Alicia Dotor, Jordi Morros i Belén Onecha. Fotografies de Vadó Bosch i dibuixos de Montserrat Muntadas, arquitecta tècnica.