Participació en la Jornada Patrimoni i Administració Local. Lleida

18/11/2016

El divendres 18 de novembre GRETA va estar convidada a participar en la jornada organitzada per AADIPA i celebrada a Lleida:
Patrimoni i Administració Local.

El divendres 28 de novembre GRETA va estar convidada a participar en la jornada celebrada a Lleida i organitzada per Aadipa: Patrimoni i administració Local.

A Catalunya hi ha una gran quantitat de petits i mitjans municipis amb molt patrimoni i escassos recursos tècnics i econòmics, de manera que la jornada es presenta amb la voluntat de reflexionar sobre el paper dels arquitectes municipals en la intervenció del patrimoni, fent especial èmfasi en aquelles situacions d’urgència, els expedients de ruïna, el manteniment, les eines a l’abast i l’especialització. Paral·lelament i en relació a aquestes situacions, es reflexionarà i debatran aquests temes en referència al planejament urbanístic, la redacció i aplicació dels catàlegs de béns i els plans especials urbanístics mitjançant una sèrie de ponències i taules de debat.

La ponència va anar a càrrec de l'arquitecte membre de la junta de l'associació: Josep Maria Fortià que també va estar a la taula de debat.

 

  • Jornada Patrimoni i administració local. Lleida