Mòdul 4 - Fusta, ferro, vidre i condicionament tèrmic.

13/06/2018

Estem programant el pròxim curs, el mòdul 4 Fusta, ferro, vidre i condicionament tèrmic, del Curs de Mestratge en Construcció Tradicional.

Actualment estem programant el pròxim curs, el mòdul 4 Fusta, ferro, vidre i condicionament tèrmic, del Curs de Mestratge en Construcció Tradicional.

Tot i ser el mòdul 4 del curs, dedicat a la fusta, a part de parlar d'aquest material, les especies utilitzades en construcció, les seves patologies i usos òptims així com si cal tractament o no i quin, tant per fusta a nivell d’estructura, forjats i cobertes com per les fusteries, aquest curs també aprendrem d'altres materials.

Una vegada més estudiarem els aïllaments en rehabilitació i de com n'és d'important que siguin transpirables! Així com de quina manera cal enfocar el condicionament tèrmic en aquesta mena d'edificis.

I també parlarem de dos materials més: el vidre i el ferro. Estudiarem el vidre i l'ofici del vitraller, i aprendrem sobre la restauració del ferro i anirem a visitar la torre de les aigües de Can Mario que estarà en plena restauració!

Mentre acabem de lligar-ho tot, informar que està previst començar el 28 de Setembre amb l’horari habitual, divendres de 16:00h a 19:00h i dissabtes de 9:00h a 13:00h, aproximadament.

Els dies que hi ha previstos són:

28 -29 de Setembre
5-6, 19-20, 26-27 d'Octubre
9-10, 16-17 de Novembre

Matrícula gratuïta per treballadors i autònoms!

Places limitades!

Comencem a fer la llista d’alumnes per això necessitem saber qui hi està interessat, enviar correu a greta@projectegreta.cat