Mòdul 4 - 3a edició: Fusta, ferro, vidre i condicionament tèrmic

02/08/2018

El 29 de setembre comença el Mòdul 4 – Fusta, ferro, vidre i condicionament tèrmic del Curs de Mestratge en Construcció Tradicional.

El mòdul 4 del curs, inicialment dedicat a la fusta, l'anem completant posant atenció a altres aspectes que afecten la intervenció en patrimoni, com el condicionament tèrmic i la restauració i manteniment del ferro i el vidre.

Coneixerem les diferents especies de fusta utilitzades en construcció, les seves possibles patologies i els usos òptims de cada espècie. També si cal fer-hi un tractament o no i quin, tant per fusta a nivell d’estructura, forjats i cobertes com per la fusta de les fusteries.

Parlarem dels aïllaments en rehabilitació i de com n'és d'important que siguin transpirables, així com de quina manera cal enfocar el condicionament tèrmic per millorar les prestacions d'aquests edificis sense perdre el seu caràcter pel camí.
I finalment tocarem altres materials també presents en l'arquitectura tradicional com el vidre i el ferro, per posar-los en valor i saber com restaurar-los i mantenir-los.


El curs organitzat per GRETA juntament amb la Unió d'Empresaris de Girona (UEC), està adreçat tant a constructors i paletes com a tècnics: arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes, restauradors, etc, que ja treballen en obres de rehabilitació.

 

 

 

Informació addicional