GRETA i UEC a la Red de centros de formación en oficios para la construcción tradicional y la restauración del patrimonio

20/10/2023

Dins la Red Española de Maestros de la Construcción Tradicional

 

La Red de Maestros és un directori nacional de bones pràctiques en els àmbits de la construcció tradicional i la seva restauració.

En aquest directori s'ha buscat recollir les persones i empreses que desenvolupen una tasca de valor singular en els diferents oficis tradicionals de la construcció, aquells que destaquen en la seva preservació i continuació. Unes tradicions que hem de preservar, potenciar i cultivar, però que malauradament estan pròxims a la seva extinció, i amb elles ho estarà una part fonamental de la nostra cultura i del nostre patrimoni. Aquest projecte pretèn contribuir a corregir aquesta situació, proporcionant a aquests mestres una major visibilitat tant a nivell nacional com internacional.

Aquest any també s'ha inclòs una cateogria específica dins del buscador per difondre els centres de formació en oficis per la construcció tradicional i la restauració del patrimoni. El curs de Mestratge en Construcció Tradicional que organitzem l'Associació GRETA i la UEC ja forma part d'aquesta xarxa. D'aquesta manera es donarà més visibilitat a GRETA i s'aconsegueix un directori centralitzat dels diferents centres que ofereixen cursos en formació d'oficis, i facilitar així la cerca a tots els que esteu interessats en aquesta formació!

Aquí trobareu la nostra fitxa dins la Red de Maestros: https://redmaestros.com/maestros-cat/greta-uec/

La Red Española de Maestros de la Construcción Tradicional ha sigut organitzada per la Fundació Culturas Constructivas Tradicionales, INTBAU i el Instituto del Patrimonio Cultural de España.