El llibre Gavarres als mitjans!

26/01/2022

Hem sigut notícia al diari El Punt Avui i ens han entrevistat a TV Girona.

El llibre Aprendre de l'Arquitectura Anònima, Les Gavarres està tenint molt bona acollida. Darrerament ens han entrevistat de diferents mitjans de comunicació per donar-lo a conèixer.

El dimarts 28 de desembre de 2021 ens van entrevistar al programa L'Entrevista de Televisió de Girona. Vam parlar de com va sorgir la idea del llibre, de les coses que més ens han sorprès durant el treball de camp, i diferents aspectes del llibre.
https://tvgirona.alacarta.cat/lentrevista/capitol/lentrevista---anna-teixidor---2812221

El dimarts 11 de gener de 2022 vam sortir al diari El Punt Avui Comarques Gironines, on Emili Agulló ha escrit un reportatge sobre el llibre de les Gavarres.
https://www.elpuntavui.cat/societat/article/6-urbanisme/2083457-l-arquitectura-anonima-que-resisteix-dins-les-gavarres.html

El dilluns 31 de gener de 2022, a Ràdio Capital, en Xavier Cortadellas va dedicar una peça a parlar de l'enrunament dels masos a les Gavarres i al nostre llibre Aprendre de l'Arquitectura Anònima, Les Gavarres.

El dilluns 14 de febrer de 2022 ens van convidar al programa Denominació d'Origen(s), de Ràdio la Bisbal. Un programa que ofereix una mirada plural sobre la diversitat cultural a l'Empordà, portat per en Gaetan (picapedrer), en Matus (Restaurant Möndo https://www.instagram.com/mondolabisbal/) i la Carolina (llibreria PuPut https://www.instagram.com/llibreriapuput/) fills adopotius de l'Empordà vinguts d'arreu. A la conversa també hi va participar Alessandro Ranocchi de Projecte Brigel.
https://radio.labisbal.cat/programs/denominacio-dorigens/radiobisbal_podcast_6188

El dimecres 2 de març de 2022, Joan Ventura Bragulat, va dedicar una columna del diari El Punt Avui Comarques Gironines, al llibre Aprendre de l'arquitectura anònima, les Gavarres, sota el nom Arquitectura Popular.
https://www.elpuntavui.cat/opinio/article/8-articles/2106439-arquitectura-popular.html?cca=3

Gràcies a tots els qui ens esteu ajudant a fer-ne difusió!