CURS D’EINES PER A LA LECTURA DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC 2

08/12/2018

El COAC juntament amb la col·laboració de GRETA, organitza les jornades del CURS D’EINES PER A LA LECTURA DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC que en aquesta segona jornada tractarà de l'ARQUEOLOGIA, EL SUBSÒL.

De la mà del nou membre de la junta directiva de GRETA, l’arqueòloga Maribel Fuertes, els dimarts 19 i 26 de Febrer disposarem d'unes Jornades del "CURS D’EINES PER A LA LECTURA DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC - 2. ARQUEOLOGIA, EL SUBSÒL".

El curs pretén presentar, resoldre dubtes i dotar d'eines als arquitectes i els tècnics municipals per a poder conèixer les particularitats del patrimoni arquitectònic existent abans de les seves intervencions de reformes o rehabilitacions, des de la legalitat actual, a la comprensió de la seva evolució. En aquest cas s'incidirà en el sub-sòl.

Es tracta de dues jornades, una primera jornada teòrica on es parlarà de què és l'arqueologia, per què serveix, les intervencions arqueològiques en el marc arquitectònic i urbanístic, i les autoritzacions per les intervencions arqueològiques. La segona jornada serà pràctica, i es visitaran intervencions, finalitzades i en curs, que s'han realitzat a la ciutat de Girona.

 

COAC - Escola Sert
CURS D’EINES PER A LA LECTURA DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC 2
Febrer 2019
 
GIRONA,  els dimarts 19 i 26 de febrer de 2019, de 10:00 a 14:00 (8 hores)
Lloc: Sala Rafael Masó de la demarcació de Girona del COAC – Visites per Girona
Informació: Secretaria de l’Escola Sert (Laura)
Tel. 972 41 27 27 / e-mail: esert.gir@coac.cat
Inscripcions: CLICAR
Preu: 128 / 112 / 96 euros