ASSEMBLEA GENERAL DE GRETA

06/12/2018

El passat dijous 8 de Novembre va tenir lloc l'Assemblea General de GRETA per fer un balanç del treball realitzat i per decidir la nova Junta de l'Associació.

Prèviament a l'Assemblea General es va demanar a tots els interessats que presentessin la seva candidatura a formar part de la nova Junta, per posteriorment, el dia 8 de Novembre al Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal, convocar a tots els associats i decidir la nova Junta de GRETA.

La nova Junta Directiva de GRETA està formada per:

· Roger Biosca i Rovira. President
·
Xavier Albertí i Oriol. Tresorer
·
Olga Bas Lay, arquitecta. Secretària

Vocals
· Carme Bosch i Arauz, arquitecta.
· Marc Darnés i Bosch, constructor.
· Pep Fortià i Rius, arquitecte.
· Maribel Fuertes Avellaneda, arqueòloga.
· Nuri de Toro Perpiñà, restauradora.

També es va convocar una plaça de treball com a col·laborador de l'associació.

La nova col·laboradora de GRETA és:

· Anna Teixidor Ribas, arquitecta.

Durant l'assemblea es van explicar totes les activitats realitzades per l'Associació, així com els cursos i projectes previstos. També es va comentar l'opció de la nova reedició del llibre "Arquitectura tradicional - Tècniques constructives" i el resum econòmic dels darrers anys. Finalment, en el torn de preguntes van sorgir interessants propostes dels associats que podrien ser futurs àmbits de treball de GRETA.

_________________________________________________________________________________________________________________________


INFORMACIÓ ADDICIONAL DE LA NOVA JUNTA

Olga Bas i Lay
Arquitecta, especialitzada en la conservació i restauració del patrimoni arquitectònic, en els camps de conservació, gestió, tècniques de construcció i planejament urbanístic regulador. Actualment treballa d’arquitecta territorial al Departament de Cultura a Girona i és vocal a les Comissions Territorials del Patrimoni Cultural de Girona. És membre de l’associació GRETA d’ençà del 2016.

Maribel Fuertes Avellaneda
Màster en Recerca de les Humanitats amb l’especialitat Arqueologia i Antiguitat, i Llicenciada en Història.. Arqueòloga i directora d’excavacions arreu de les comarques gironines, ha basat la seva recerca arqueològica en la intervenció urbana a la ciutat de Girona. Col·laboradora del Museu d’Arqueologia de Catalunya i autora d’un centernar d’articles col·laborant en la publicació de diferents monografies arqueològiques. És membre de l’associació GRETA d’ençà del 2016.

Nuri de Toro Perpiñà
Llicenciada en Història de l’art i técnica en Conservació i Restauració per l’ESCRBC. Treballa en diferents àmbits de la conservació i restauració des de l’any 2005 des de l’empresa Conservació de Patrimoni 4restaura S.L. És membre de l’associació GRETA des del Juliol del 2018. Ha estat alumna de GRETA des de 2014, completant  els quatre mòduls del Curs de Mestratge en Construcció Tradicional.

 

Informació addicional